YOBACK Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Witam, od jakiegoś czasu próbuję usunąć odnośniki do compare i wish list, ale niestety nie widzę nigdzie rozwiązania. Chodzi mi dokładnie o to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Wishlist to moduł który można odinstalować, tyle mogę powiedzieć na podstawie tak obszernych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 YOBACK Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Wishlist jest odinstalowany, tak samo moduł porównania. Trzeba szukać w plikach szablonu? Gdzie może się coś takiego znajdować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Wiesz że dałeś tylko malutkie zdjęcie i ciężko jest cokolwiek na podstawie tego wywnioskować. Tak gdzieś w plikach, w których to nie wiem, ponieważ z tego co mogę wywnioskować z tak małego zdjęcia jest to niestandardowy szablon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 YOBACK Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Wiesz że dałeś tylko malutkie zdjęcie i ciężko jest cokolwiek na podstawie tego wywnioskować. Tak gdzieś w plikach, w których to nie wiem, ponieważ z tego co mogę wywnioskować z tak małego zdjęcia jest to niestandardowy szablon. http://obrazy-natury.pl/ - nadal się z tym nie uporałem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Prawdopodobnie musisz wyedytować plik blockuserinfo.tpl i pousuwać tam te odnośniki. Poza tematem to dawno nie widziałem tak mało przejrzystego szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 YOBACK Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Zaraz sprawdzę ten plik. Co do przejrzystości szablonu - problem jest taki, że szablon chyba wykrywa większość użytkowników jako "mobilni" i wszystkie moduły wyświetlają się jeden pod drugim. Powinno to wyglądać tak jak na screenie poniżej, i tak zazwyczaj wygląda. Problem jest nawet po tym, jak w tych widgetach usunę możliwość wyświetlania na urządzeniach mobilnych;/ Walczę z tym już troszkę, ale niestety troszkę mnie to przerasta ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Masz w konsoli błąd z js który powoduje że produkty które mają być wyświetlana w karuzeli nie przyjmują jej parametrów dlatego to się rozjeżdża. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
YOBACK
Witam,
od jakiegoś czasu próbuję usunąć odnośniki do compare i wish list, ale niestety nie widzę nigdzie rozwiązania. Chodzi mi dokładnie o to:
7 answers to this question
Recommended Posts