mutasyon Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 merhabalar localde yapmış olduğum kurulumda SQL error on query All parts of a PRIMARY KEY must be NOT NULL; if you need NULL in a key, use UNIQUE instead hatası alıyorum ingilizce arayüzde kurmaya çalışıyorum php server olarak appserv kullanıyorum yardımcı olabilirmisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Uzun zamandır bende aynı programı kullanıyorum böyle bir hataya ile karşılaşmadım. Kullandığım sürümü ekleyeyim appserv tekrar kurulum yapın isterseniz. http://sourceforge.net/projects/appserv/files/AppServ%20Open%20Project/2.5.10/appserv-win32-2.5.10.exe/download?use_mirror=netcologne&download= mod_rewrite kullanımı için; C:\AppServ\Apache2.2\conf\httpd.conf dosyasının içinde; Bulun: LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so Başındaki # işaretini kaldırın ve dosyayı kaydedip çıkın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutasyon Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 verdiğin sürümü ekledim kurulum esnasında bir sıkıntı çıkmadı ancak site 500 hatası veryor admin paneline girebiliyom bende hosta yükledim başlangıçta bir problem yoktu ancak iller ve ilçeleri import ettim tekrardan hata veriyor aldığım hata: [22-Jan-2016 15:09:37 Europe/Istanbul] PHP Warning: mcrypt_decrypt(): Module initialization failed in /home/usta1/public_html/classes/Rijndael.php on line 68 [22-Jan-2016 15:09:37 Europe/Istanbul] PHP Fatal error: Call to undefined method Db::getInstance() in /home/usta1/public_html/classes/shop/ShopUrl.php on line 165 [22-Jan-2016 15:09:39 Europe/Istanbul] PHP Fatal error: Call to undefined method Db::getInstance() in /home/usta1/public_html/classes/shop/ShopUrl.php on line 165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 config/config.inc.php - içinde setlocale(LC_CTYPE, $locale.’.UTF-8′, $locale.’.utf8′); aşağıdaki ile değiştiriyoruz. //setlocale(LC_CTYPE, $locale.’.UTF-8′, $locale.’.utf8′); Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutasyon Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 Teşekkürler sorun düzeldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts