MahmutGulerce Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 (edited) Herkese Merhaba ! Bildiğiniz üzere EticSoft R&D LAB olarak Prestashop'un Türkiye'deki en büyük destekçisiyiz.Bu güne kadar onlarca ücretsiz modül geliştirdik ve yayınladık. Aşağıda yeni bir ücretsiz modül bulunuyor. Tamamen ücretsiz, tamamen açık kaynak. Basit ama çok kullanılan bir modül. İndirmek İçin Buraya Tıklayınız Veya ekteki dosyayı indiriniz. Ne işe yarar: Yönetim panelinden istediğiniz müşteri adına ön sayfalara giriş yapmanızı sağlar. Yönetim panelindeki müşteri sayfalarına eklenen basit bir butondan ibarettir. Bu modül müşterinizin şifresi dahil hiç bir bilgisini değiştirmez. Aynı zamanda kendi içinde bulunan bir şifreleme yöntemi ile ekstra güvenlidir. Kullanabileceğiniz alanlar. Müşterinizin yerine sipariş oluşturmak. (özellikle telefon, canlı destek gibi yollarla size ulaşıp yardım isteyen müşterileriniz için) Müşteriniz ile aynı anda aynı sayfaları görerek adım adım işlem yapabilirsiniz. Müşteri sayfalarınızdaki olası hata ve farklılıkları tespit edebilirsiniz. Önemli Uyarı: Bu modülü istediğiniz gibi değiştirebilir ve istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Fakat satamazsınız. Ücretsizdir ! Yazılım çalışmalarımızın ürünleri BTS bakanlığı proje kodu ile kayıtlıdır. 3. kişiler tarafından başkalarına satıldığını öğrendiğimiz taktirde avukatımız kanalıyla hemen aksiyon alıyoruz ve kesinlikle üşenmiyoruz ! Geliştirilmesine katkıda bulunduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz. loginascustomer.zip Edited February 12, 2016 by MahmutGulerce (see edit history) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) mahmut bey tşk ederiz emekleriniz için ücretsiz tema bulamıyoruz son sürüme göre 1 senedir abimin ufak giyim dukkanı için güzel bir tema bulamadım facebook girişi olan dukkanın çalışma saatlerini yazan ücretsiz bir tema yokmu Edited January 22, 2016 by bynovita (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 mahmut bey tşk ederiz emekleriniz için ücretsiz tema bulamıyoruz son sürüme göre 1 senedir abimin ufak giyim dukkanı için güzel bir tema bulamadım facebook girişi olan dukkanın çalışma saatlerini yazan ücretsiz bir tema yokmu Merhaba Rica ederim.Tema konusunu bizimkilere sordunuz mu ? Telefonla sorun arkadaşlar yardımcı olurlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 mahmut bey sormadım sizinle burdan daha çok samimi oldugumuzdan burdan sormak istedim mail atma şansınız yokmu tema ile ilgili tşkler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 22, 2016 Author Share Posted January 22, 2016 mahmut bey sormadım sizinle burdan daha çok samimi oldugumuzdan burdan sormak istedim mail atma şansınız yokmu tema ile ilgili tşkler Merhaba İsterseniz siz mail atın ben yönlendireyim. Ben bu aralar sık sık şehir dışında oluyorum yoğunluktan unutabiliyorum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Merhaba İsterseniz siz mail atın ben yönlendireyim. Ben bu aralar sık sık şehir dışında oluyorum yoğunluktan unutabiliyorum. nereye mail atmalıyım tşkler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 mahmut[@]eticsoft.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 hocam size mail atıyom hata geliyor Aşağıdaki alıcılara ulaşılamıyor: '[email protected]',25.01.2016 13:08 503 Valid RCPT command must precede DATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Elinize sağlık güzel bir modül olmuş. Daha evvel benzer modülleri denemiştim, modül yüklendikten sonra süper kullanıcı olarak müşteri alışverişine yardımcı olabiliyorsunuz ama birdaha yeni müşteri kaydı yapamıyordunuz. Tüm müşteri blgileri giriş alanında sorun yaşanmasına neden oluyordu. Şu ana kadar sizin yapmış olduğunuz modülde böyle bir sorun gözlemlemedim. Tekrar elinize sağlık , paylaşımızı için teşekkür ederiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Merhaba Aşkın Bey Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler. Bu modülde çok farklı bir teknik kullandık. Override yapmadan tamamen modüler çalışıyor. Çok çok küçük bir kod içeriyor. Kodlama az olunca diğer modüllerden daha esnek oldu. Giriş çıkış falan yapmak çok kolay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denisakbulut Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Eline sağlık.. güzel modül Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Eline sağlık.. güzel modül Teşekkürler iyi alışverişler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 elinize sağlık Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 çok kullanışlı emeğinize sağlık teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Arkadaşlar ben yükleyeli uzun zaman oldu ama hala kullanımını çözemedim modül yüklü fakat mesela bir müşterimle beraber sipariş oluşturmam gerekli bu işlemi nasıl yapacağım. Kullanan arkadaslar bılgılendırme yaparsa sevınırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Arkadaşlar ben yükleyeli uzun zaman oldu ama hala kullanımını çözemedim modül yüklü fakat mesela bir müşterimle beraber sipariş oluşturmam gerekli bu işlemi nasıl yapacağım. Kullanan arkadaslar bılgılendırme yaparsa sevınırım. Sonunda buldum benim gibi uzun süre bulamayan arkadaslar ıcın ; önce admin panelinizden müşterilere giriyorsunuz hangı musterınız ıcın ıslem yapacaksanız o musterıyı goruntuluyorsunuz en altta LOGİN AS CUSTOMER butonuna tıklayarak musterının panelıne gırıyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sezgin kapucu Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Teşekkürler emeğinize sağlık Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts