seb8888 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam , mam pytanie czy ktoś zna moduł pozwalający na lub kogoś kto potrafił by dokonać takich modyfikacji ?? - żeby w chwili nadejścia zamówienie sygnalizował dźwiękiem - lub czy jest możliwość automatycznego drukowania zamówienia w chwili przyjścia zamówienia ( drukarka zwykła lub do etykiet w formie paragonu) W najnowszej wersji PrestaShop v1.6.1.4 W góry dzięki i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 REGE Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Co do pierwszego, jest taki moduł na forum, powinien działać z 1.6, ale głowy nie dam -> [MODULE] New Order Alarm (PS 1.5) Jeżeli chodzi o drugie, to nie wiem czy to jest w ogóle możliwe... Edited February 18, 2016 by REGE (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Drugie z presty może być problem natomiast przy module mailalerts, możesz spróbować ustawić automatyczne drukowanie emaili, niektóre programy pocztowe mają takie dodatki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
seb8888
Witam ,
mam pytanie czy ktoś zna moduł pozwalający na lub kogoś kto potrafił by dokonać takich modyfikacji ??
2 answers to this question
Recommended Posts