rafkos7732 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam, mam takie pytanie w jaki sposób dokonać zmiany napisu Wyprzedaż!na karcie produktu na inny http://e-dimar.pl/autokosmetyki/150-cartec-vinyl-tp-49-gabka-gratis.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jedrzej z Komijo Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam, najprościej wejść w lokalizację/tłumaczenia/ tam wybrać tłumaczenia strony sklepu, aktualny szablon i język polski. Potem wyszukać słowa wyprzedaż, najlepiej rozwinąć wszystkie i wyszukać opcją crt+F Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 a przez plik było by prościej tylko gdzie jest plik z tłumaczeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jedrzej z Komijo Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Przez plik: themes/nazwaszablonu/lang/pl.php - wyszukaj wyprzedaż i zmień na promocja tylko nie będziesz wiedział w którym miejscu tłumaczysz. lub przez plik product.tpl w themes/nazwaszablonu/product.tpl znajdź <span class="sale-label">{l s='Sale!'}</span> i podmień SALE na co chcesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 Ok chula Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gizio Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 No to ja działam na PS 1.6 chciałem wykonać dokładnie tą samą podmianę. Edycja pliku pl.php lub product.tpl nie przynosi efektu... jakieś sugestie ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Wszystkie tłumaczenia powinno sie wykonywać przez panel admina. To Ci też nie działa? Witam, najprościej wejść w lokalizację/tłumaczenia/ tam wybrać tłumaczenia strony sklepu, aktualny szablon i język polski. Potem wyszukać słowa wyprzedaż, najlepiej rozwinąć wszystkie i wyszukać opcją crt+F Zrzut_ekranu_011816_040024_PM.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gizio Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Po edycji pliku php odpaliłem tłumaczenia w panelu... Zmieniłem już tłumaczenie na pojedynczej karcie produktu... niestety na stronie głównej w module popularne, nadal widnieje jako wyprzedaż :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Ten napis w module zapewne zmienisz w Lokalizacja > Tłumaczenia > Tłumaczenia zainstalowanych modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam,
mam takie pytanie w jaki sposób dokonać zmiany napisu Wyprzedaż!na karcie produktu na inny http://e-dimar.pl/autokosmetyki/150-cartec-vinyl-tp-49-gabka-gratis.html
8 answers to this question
Recommended Posts