Krzychu89 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Witam Koledzy jak można zrobić coś takiego że jeśli osoba wybrała na danych do fv firmę że w adresie rozliczeniowym nie pokaże się imię nazwisko tylko nazwa firmy, a jeśli osoba prywatna to imię nazwisko? z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Nie ma prostego rozwiązania. Adresy są formatowane zgodnie z ustawieniami "format adresu" dla każdego kraju. There is no simple solution. Addresses are formatted according to "Adress format" settings for every country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu89 Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 a jakieś sugestie gdzie szukać lub co edytować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Pliki PDF są w tych katalogach: PDF files are in these directories: /classes/pdf/* /pdf/* Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 osoba prywatna moze wpisac w polu firma imie i nazwisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu89 Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 zgadza się ale jak firma chce fv to mi pokazuje w adresie rozliczeniowym również to imię i nazwisko i to jest mój problem :/ jak by to można było zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r4di04ctiv3 Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited) Witam. Czy ktos moze wie jak na fakture przed nazwa towaru opisem i cena dodac zdjecie towaru? Zeby wyszlo cos podobnego do tego jak widzimy zamowienie w adminpanelu czyli pierw mini zdjecie, dalej nazwa , opis, ... cena ilosc razem....Potrzebuje to bo czasem jest tak ze pod jednakowym symbolem i nazwa sa rozne modele od roznych producentow i wtedy pomaga podglad zdjecia, z proformy glownie korzystam jak z wydruku zamowienia , ktory przekazuje na magazyn dostawcy Presta 1.4 Dziekuje P.S. Dodam ze dodatkowe kolumny z np. cena netto (bo mialem tylko cene brutto jednostki towaru) udalo mi sie dodac wiec chyba dam rady zrobic nowa pusta kolumne pod zdjecie, tylko jak zrobic zeby ono tam zjawilo sie, nie mam pojecia Edited August 30, 2016 by r4di04ctiv3 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ej.farsta Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 Witam. Czy ktos moze wie jak na fakture przed nazwa towaru opisem i cena dodac zdjecie towaru? Zeby wyszlo cos podobnego do tego jak widzimy zamowienie w adminpanelu czyli pierw mini zdjecie, dalej nazwa , opis, ... cena ilosc razem....Potrzebuje to bo czasem jest tak ze pod jednakowym symbolem i nazwa sa rozne modele od roznych producentow i wtedy pomaga podglad zdjecia, z proformy glownie korzystam jak z wydruku zamowienia , ktory przekazuje na magazyn dostawcy Presta 1.4 Dziekuje P.S. Dodam ze dodatkowe kolumny z np. cena netto (bo mialem tylko cene brutto jednostki towaru) udalo mi sie dodac wiec chyba dam rady zrobic nowa pusta kolumne pod zdjecie, tylko jak zrobic zeby ono tam zjawilo sie, nie mam pojecia To się ustawia w backoffice. Zamówienia -> Faktury -> włącz zdjęcia produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts