LaWSu1T Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 (edited) Merhabalar, Prestashop scriptinde yeni olduğum için sistemi ve mantığı yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum Daha önce isimtescil denen firma yüzünden türkçe çevirimi yapamıyordum fakat farklı bir hosting ile bu sorunu aştım Çeviriler kısmından ilgili bölümlerin neredeyse tamamını türkçeleştirdim sayılır. Temanın bazı çevirileri panelde olmadığı için onları çeviri yapamadım. Resimde görmüş olduğunuz alanların çevirilerini nereden yapabilirim ? ( add to cart ve new yazan bölümler ) temanın tpl dosyalarına dokunmadan bunları da panelden değiştiremiyoruz galiba ? Edited January 16, 2016 by LaWSu1T (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 18, 2016 Author Share Posted January 18, 2016 temanın dosyalarından değiştirerek hallettim fakat bunların panelde çıkmaması enteresan biraz uğraşıp bunları da panele entegre etmek gerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarpeDiem1551 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Merhabalar, prestashopun yönetim panelinde yer alan Çeviriler bölümünde default temanın ve modüllerin çevirileri bulunmaktadır. Default tema ve modüller haricinde dışarıdan satın alarak yüklemiş olduğunuz eklentilerin çevirileri bulunmayabilir. Bu durumlarda eklentiyi satın aldığınız firma ile iletişime geçmeniz en doğru karar olacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Bu temayı bir çok sitede kullandım, yanlış hatırlamıyorsam 15 noktada çeviri problemi vardır, düzenledik. Özelden iletişime geçerseniz, Türkçe dil dosyası ve düzenlenen noktaları paylaşabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Teşekkürler Şahin Bey, Biraz uğraşıp, kurcalayıp çevirilerini yaptım. Şimdilik bir eksiklik görünmüyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogn34 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Merhabalar, Ödeme sayfasındaki "In Stock" alanını nereden türkçeye çevirebilirim. Default templates kullanıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ürün eklerken isteğe göre yazılan bir yazıdır, çevirilerde bulunmaz. http://take.ms/zVUu2 http://take.ms/QJImI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogn34 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts