shaft Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Zdravím, vím, že tu nějaký slovák tu psal stejný problém co mám já. Nejde mi prostě přidat eshop třeba ve firefoxu, klepnutím na tlačítku "přidat k oblíbeným", jelikož při té české verzi mi to zobrazuje divnou adresu "viz screen 1". Nic jsem v kódu neměnil, dělalo mi to už od začátku. Zkoušel jsem tam přepsat originálními soubory (js/tools.js a celou složku /modules/blockpermanentlinks), ale nezabralo to a adresa se zobrazuje pořád divně. Když koukám na různý český eshopy, co běží na prestashopu, tak mají klasicky tuhle adresu "jviz screen 2') po najetí na "přidat k oblíbeným".Nevíte čím to může být? Popřípadně co mám v kódu a v jakým upravit?Předem moc děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoper Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Písal som o tom ja. Je to problém rôznych prehliadačov. Korektne to ide asi iba v IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Oficiální fix na to není, neoficiální řešení mě nenapadá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanislav Horňák Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Funguje to ve firefoxu, ie, opeře (ne google chrome) když v názvu eshopu (title) nemáš diakritiku. Verze 1.2.5.Myslím, že by to stálo za to pořešit, pokud mně někdo předstihne, budu jen rád :-DJinak nevidím rozdíl z pohledu seo optimalizace, jestli je v titulku ceskynakup.cz nebo český nákup. Pokud se v něčem pletu, prosím opravte mě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaft Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 Funguje to ve firefoxu, ie, opeře (ne google chrome) když v názvu eshopu (title) nemáš diakritiku. Verze 1.2.5.Myslím, že by to stálo za to pořešit, pokud mně někdo předstihne, budu jen rád :-DJinak nevidím rozdíl z pohledu seo optimalizace, jestli je v titulku ceskynakup.cz nebo český nákup. Pokud se v něčem pletu, prosím opravte mě.Zdravím, vážně to je diakritikou. Tak než někdo nebude znát nějaký fix na to aby to mohlo být s diakritikou, tak to budu zatím mít bez diakritiky. Především děkuji i za toto :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts