uzytkownik78 Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) Rabat Na Pierwsze Zakupy Nowo Zarejstrowanego Klienta Czy to jest możliwe w prestashopie 1.6? Edited January 14, 2016 by uzytkownik78 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 A może wystarczyło by utworzyć kupon rabatowy, który klient może użyć tylko raz i w mailu powitalnym po rejestracji przesłać kod tego kuponu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Jak wyżej - bardzo łatwe i szybkie rozwiązanie. Można jeszcze dodać termin ważności tego kodu no i oczywiście możliwość użycia tylko 1 raz przez danego usera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Robalus Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 A napisalibyście jak to zrobić? Tak łopatologicznie raczej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Monix Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Podbijam temat bo nadal nie widzę poprawnego rozwiązania. Gdy utworzę kupon dla klienta, to pojawia się rabat dla tej grupy. Problem polega na tym, że chcę aby tylko nowo zarejestrowani skorzystali z tej opcji rabatu. Jak zrobić by nowo zarejestrowany klient otrzymywał na maila od razu kupon rabatowy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Kod kuponu można dodać do wiadomości powitalnej, wówczas starzy klienci nie będą mieli jak dowiedzieć się o tym rabacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pakamena.pl Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 (edited) Witam, Mam problem, chciałem dodać do wiadomości powitalnej kod kuponu i mi się teraz wyświetlają błędy. Proszę pomóżcie mi bo czarna magia! Pozdrawiam, Edited March 19, 2018 by Pakamena.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Dlatego najlepiej jest edytować szablony ręcznie przez ftp a nie w panelu o czym była kilka razy mowa, generalnie brakuje Ci oryginalnych szablonów dla wersji en, stało sie tak ponieważ podcza tłumaczenia została wybrana opcja tłumaczenia dla szablonu sklepu zamiast opcja głównych tłumaczeń, musisz skopiować brakujące tłumaczenia w odpowiednie miejsca według komunikatów, ewentualnie spróbuj zrobić tak samo dla języka en jest szansa że same sie skopiują Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pakamena.pl Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Dobra dzięki, powoli ogarniamy sytuację Pozdrawiam serdecznie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pakamena.pl Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 (edited) Kto mi podeśle tłumaczenie odpowiednie angielskie "prestashop 1.6.1.9" ???? W załaczniku plik. Edited March 19, 2018 by Pakamena.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Powinieneś je mieć w głównym katalogu mails, lub w katalogu modułu jeśli to szablon modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pakamena.pl Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 A mógłbyś mi wysłać tłumaczenie twojej strony tego co Ja wysłałem abym mógł szybko poprawić to co zepsułem na odpowiednie słowa ?? Bo pewnie podobnie masz napisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Co to jest w ogóle za szablon emaila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pakamena.pl Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Te na czerwono piszę ''defaut-bootstrap'' w załączniku zdj. Jak coś więcej potrzebujesz to podeśle. Dzięki z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2018 Share Posted March 20, 2018 Tak jak pisałem wszystkie te emaile masz u siebie tylko w innej ścieżce wejdź dla przykładu do folderu home/pakamena/domains/pakamena.pl/public_html/modules/mailalerts/mails i tu masz brakujące szablony dla en, tak samo powinieneś mieć dla pozostałych modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
uzytkownik78
Czy to jest możliwe w prestashopie 1.6?
Edited by uzytkownik78 (see edit history)Link to comment
14 answers to this question
Recommended Posts