shaft Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Zdravím,přidávám sem soubor na češtinu do modulu "Filter Search 2.0".Stačí nakopírovat soubor "cz.php" do /modules/coremanager/.Poté by vše mělo fugovat, pokavaď máte nastavený jazyk cz jako výchozí :-) cz.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 ahoj:)díky za češtinu.Mám dotaz ohledně tohoto modulu.Modul se mi konečně podařilo rozjet,ale boužel né pro všechny kategorie.. mám cca 6 kategorii a jde to na všechny až na jednu, u které to potřebuju nejvíce a to kategorie pneu.Zkuste mě prosím nakopnout, jde o www.pneu.ovesny.cz když kliknete na kategorii pneu skočí jen bílá strana, ostatní jsou ok.Děkuju předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Diky za čestinu ale mam problém se zobrazováním čestiny v zobrazit vše:Nevíte co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Že by špatná editace utf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Že by špatná editace utf? Sem v tomhle smeru upne tupej.. nevim kde bych mel hledat abych to opravil.. vsude je ta cestina stravne jen tady ne.. prinejhosim to pojmenuju jinak ale celkove reseni to neni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 tak sem se mrkl taky na to políčko a dělá mi to to samé co johnovi.. později se na to mrknu,ale spíš by mě zajímalo proč mě to hodí bílou stránku, když kliknu na kategorii pneu nebo disky:( bez toho modulu to jede ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superhero495 Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Že by špatná editace utf? jezis marja jacku, to si asi chlastal ze z tebe vylezla takova hloupost. tohle nema s kodovanim utf8 nic spolecneho. to je problem htmlentities. promennou, ktera uchovava tenhle retezec je treba projet funkci html_entity_decode. uvedeny modul nemam, takze nemuzu pomoct vic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts