Otolargik Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Ahoj všem,pročítám a googluju a nenalézám řešení.Včera jsem v BO / Moduly / Blok kategorií vypnul funkci Rolovací , bohužel se tahle věc nezamlouvala takže jsem to vrátil zpět, bohužel se přestal zobrazovat sortiment v bloku kategorieřešení jsem našel, ale jen částečně:1. opět vypnout funkci rolování v Moduly / Blok kategorií což není žídoucí2. zapnout kompatibilitu pro 1.1 template, v tomto případě se však nezobrazuje cena bez DPH ale jen s DPH což je také nežádoucíPokusil sem se:- přesunout Blok kategorií jinam- vytvořit ještě jeden- smazat a vytvořit znovu- nahrát přes FTP znovu celé theme- nahrát přes FTP jiné theme- nahrát přes FTP blockcategories- zakázat a nebo odinstalovat modul a znovu povolit nebo nainstalovatale nic nepomohlo, stále je to stejnémám: originál 1.2.5 prestu, originál theme 1.2.5, nahranou češtinu a úpravy na ICO DICwww.delso.cz/eshopdo momentu kdyz jsem vypnul rolovací kategorie fungovalo vše bez problémů Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Vždyť ti to funguje... nemáš náhodou stále načtenej shop v jiný jazykový mutaci? Kdyžtak si vymaž cookies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 Pardon, nechal sem puštěnou kompatibilitu pro 1.1, ale jak jsem psal, to se potom nezobrazují ceny bez DPH.Můžeš se podívat teď, vypnul jsem tu kompatibilitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Za 1. Nechápu proč pouštíš na original šabloně kompatibilitu, když je ta šablona napsaná pro verzi ve který je umístěna. a za 2. nevim co si tam rozjebal, smaž blockcategories v modulech na FTP a nakopíruj to tam znova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 1. protože se jinak nezobrazuje v bloku Kategorie vůbec nic2. pouze jsem vypnul a následně zapnul rolování v bloku kategorie3. blok sem z modulů smazal a znovu nahrál ( i originál)přečti si prosím co jsem psal v prvním postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Tak promazat ještě smarty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 To se dělá prosím jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 tools/smarty/compile tak smazat všechno co je v tý složce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otolargik Posted April 2, 2010 Author Share Posted April 2, 2010 Tak bohužel nepomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Jo, už to vidim, opět jsou kategorie v HIDE, opravit v css.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/41441/hlavn_diskuze/neviditelne_kategorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts