passanger Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Witam, czy można wyedytować wzór faktury z poziomu panelu administracyjnego? Chodzi o drobne modyfikacje wydaje mi się, że jakiś czas temu właśnie za pomocą edytora w panelu admina dokonywałem zmian we wzorze faktury ale nie pamiętam w jaki konkretny sposób. Mam problem z danymi kontaktowymi które na fakturze nie chcą się zmieniać mimo zmian dokonywanych w kontaktach sklepu, po wprowadzeniu zmian w kontaktach dane zmieniają się w stopce natomiast w centralny miejscu faktury już nie. Prośba o pomoc i z góry dziękuję za wszelką jej chęć. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Czy zmieniałeś w Preferencje > kontakty sklepu > dane kontaktowe - po zmianie nowe faktury powinny mieć zmienione dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
passanger Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Dokładnie w tym miejscu zmieniam i zmiany widoczne są na dole faktury natomiast te dane sklepu u góry obok adresów już się nie aktualizują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 (edited) Sprawdź, myślę ze powinny się zmienić ale w nowo wygenerowanej fakturze. W starych fakturach zmieniają się tylko na dole. Edited January 12, 2016 by karolwild (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts