rustuankara Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 arkadaşlar yerelleştirmede dil tanımlayıcısı en altındaki seçenekte us tu ben iki seçeneğide tr yaptın sayfam açılmıyor yardımcı olur musunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Merhabalar Bu tür durumlarda öncelikli olarak hata gösterimini açmak gerekiyor.Hata gösterimini açmak için http://prestashoptr.com/hata-gosterimini-acmak/ Eğer aldığınız hatayı iletirseniz buradan yola çıkılarak bir çözüm bulunabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Aşağıdaki adımları izleyiniz: PS_LOCALE_COUNTRYBu alanları bulun "en" ve "tr" olarak düzenleyin. çalışacaktır. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbostan Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 ***** sayfası çalışmıyor ***** şu anda bu isteği işleme alamıyor. Versiyon: 1.6.1.4 Bir dili silerseniz, dile ait tüm veritabanı çevirisi ile beraber silinir. Sayfadan ingilizce sil dedim. nedeni de para birimi kısmında lanet pound silinmedi. bunu yapınca o silindi sonra sayfa da gitti yedek yoktu geri döner mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 ***** sayfası çalışmıyor ***** şu anda bu isteği işleme alamıyor. Versiyon: 1.6.1.4 Bir dili silerseniz, dile ait tüm veritabanı çevirisi ile beraber silinir. Sayfadan ingilizce sil dedim. nedeni de para birimi kısmında lanet pound silinmedi. bunu yapınca o silindi sonra sayfa da gitti yedek yoktu geri döner mi ? Geçmiş olsun arkasından el salla yapacak bir şey yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbostan Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 çok sinir bir durum bu peki wampserver ile kurulan bir prestashop neden kurulumda hata veriyor ? hiç kuramadım ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 çok sinir bir durum bu peki wampserver ile kurulan bir prestashop neden kurulumda hata veriyor ? hiç kuramadım ? Merhaba, Windows platformlarda/yerel sunucularda bir takım hatalar yaşanabiliyor. Size yardımcı olabilmemiz için karşılaştığınız hatayı paylaşmanız gerekiyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts