parisn8 Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Proč když zadám rozměry a hmotnost balení v záložce doprava u jednotlivého produktu, ta se mi přestane zobrazovat jako dopravce pošta i uloženka. Zobrazuje se pouze osobní převzetí.Díky za radu. Nevím už kde dělám chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Nemáš na daných prepravcoch nastavené váhové a rozmerové obmedzenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Vše je nastavení. Pokud shop "vyhodnotí", že nelze z nějakého důvodu pro objednané zboží použít konkrétního dopravce, tak ho vyřadí ze seznamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisn8 Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Pokud vyřadím třetího dopravce a ponechám pouze osobní převzetí a balík do ruky od pošty, tak vše funguje jak má, ale jakmile přidám dalšího dopravce tak mi to přestane fungovat a zobrazuje se pouze osobní převzetí. Vyhodil jsem geolokaci, omezení u jednotlivých dopravců, jak rozměrové tak i hmotnostní a nejete to. NECHÁPU. Prosím o radu čím to může být. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisn8 Posted January 25, 2016 Author Share Posted January 25, 2016 Ještě jedno upřesnění. Třetí dopravce se prostě nezobrazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisn8 Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Vše je nastavení. Pokud shop "vyhodnotí", že nelze z nějakého důvodu pro objednané zboží použít konkrétního dopravce, tak ho vyřadí ze seznamu. Rád byc se vás zeptal na jednu věc. Jak je možné, že pokud u jednoho zboží zvolím množství 1 ks, tak objednávka proběhne korektně a pokud dám více jak jeden kus, tak mi nabídne pouze osobní převzetí v obchodě. Podotýkám, že u zboží mám nastavenou váhu jednoho kusu v záložce doprava. Jedná se o 1 kg za 1 ks. Pokud by jste mi mohl říci kde dělám chybu v nastavení, tak bych vám byl vděčen. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Pokud se doprava kalkuluje podle váhy a chybí váhový limit pro více než 1 kg, a pokud je nastaveno, že se nebere ten největší nastavený limit tak pro 2 kg chybí kalkulace dopravného a dopravce se nenabídne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisn8 Posted February 23, 2016 Author Share Posted February 23, 2016 Tak jsem na to už přišel. Bylo to v nastavení rozsahu, nelze nastavit 0 až 3 atd. ale je nutné nastavit 0,01 až 3,00001 a následně 3,00001 až 4,00001 protože se beze větší nebo rovno od xxxxx a menší než do xxxxx a v tom byl ten problém, protože jsem nastavil 0 - 3 a 3,01 - 4 a tudíž pro váhu 3 až 3,01 neměl dopravce a tak dále a tak dále. Hovadina, ale dokáže znepříjemnit život. Moc děkuji všem za snahu poradit a pomoci. Cením si vašich rad a pomohli mi se nad situací zamyslet. Ještě jednou děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts