Witam serdecznie. Mam problem. Znalazłem na forum rozwiązanie do poprzednich wersji prestashop, ale po wprowadzeniu modyfikacji kodów nic sie u mnie nie zmienia.
Chciałbym aby na stronie głównej pojawiła sie cena netto i butto oraz w karcie produktu i w koszyku.
Mam zakupiony szablon i kody o których wyczytałem na forum sa inne niz te w moich plikach product.tpl oraz product-list.tpl
dodaję dwa załączniki tych plików. Będę wdzięczny za pomoc.
Znalazłem ten temat gdzie użytkownik Vekia pisał jak to rozwiązać na wersji 1.5 xxx starałem sie wykonać to samo na moich plikach, ale niestety moje kompetencje sie wyczerpały.
Question
ArturRother
Witam serdecznie. Mam problem.
Znalazłem na forum rozwiązanie do poprzednich wersji prestashop, ale po wprowadzeniu modyfikacji kodów nic sie u mnie nie zmienia.
Chciałbym aby na stronie głównej pojawiła sie cena netto i butto oraz w karcie produktu i w koszyku.
Mam zakupiony szablon i kody o których wyczytałem na forum sa inne niz te w moich plikach product.tpl oraz product-list.tpl
dodaję dwa załączniki tych plików. Będę wdzięczny za pomoc.
Znalazłem ten temat gdzie użytkownik Vekia pisał jak to rozwiązać na wersji 1.5 xxx starałem sie wykonać to samo na moich plikach, ale niestety moje kompetencje sie wyczerpały.
Pozdrawiam
PRODUCT.TPL
oraz plik PRODUCT-LIST.TPL
0 answers to this question
Recommended Posts