semihgered Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 (edited) arkadaşlar uzun zamandır opencart kullanıyordum.Fakat prestashop a geçiş yaptım..çözemediğim belli başlı noktalar var.1.6.1.4 sürümü kullanmaktayım. yapmak isteyipte yapamadıklarım : 1) siteyi 2 Columns a ayırmak 2) örneğin : slayder ı sağ tarafa almak (default temada) 3)top trends,mens,womens gibi reklam resimlerini nasıl ekliyoruz yani modül detaylı kullanımı öğrenmek istiyorum.mesela opencartta afiş ekleme kısımından direk resimi ekleyip,afişler modülünden yerini ayarlabiliyorduk.prestashopda nasıl yaptığımızı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kısaca,sitemdeki modül yerlerinin şu temadaki gibi olmasını istiyorum : http://demo.snstheme.com/presta/sns-trella/en/ Edited January 11, 2016 by semihgered (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
semihgered Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 arkadaşlar yok mu bir babayiğit yardım edecek.soru çok basit... modüllerin yerlerini nasıl değiştirebiliyorum? veya siteyi nasıl 2 columns yapabiliyorum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 (edited) Örnek verdiğiniz site gibi yapabilmeniz için iyi derecede css ve kod bilgisine sahip olmanız lazım, bir kaç kod paylaşımı üç beş öneri ile olacak şeyler değil, en iyi babayiğitlik kendinize göre bir şablon satın almanız olur. Edited January 11, 2016 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
semihgered Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 hocam sen önce ne anlatmak istediğimi doğru anlasan daha güzel olur ...ben o sitenin aynısından yapacam demiyorum.modüllerin yerlerini bu şekilde nasıl değiştirebiliyoruz prestashop da.onu soruyorum..yok css de sıkıntı yok opencart da birçok tema yazmışlığımız mevcuttur...ayrıca ÜCRETSİZ TEMALARI ÜCRETLİ SATANLARA da son derece karşıyım.. Bende iyi niyet ile yardımcı olacak insanlar çıkar sanıyordum bu forumda..neyse 2 - 3 gün daha uğraşır hallederiz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Yazılanları iyi okumuyorsun herhalde "aynısı" diye bir kelime geçiyor mu bir bak istersen altta kalmayayım diye saçmalama da üste çıkmışsın ücretsiz şablonu modifiye edip ücretli veren olur hakkıdır, hiç kimse ücretsiz şablonu ücretli satmaz yanlış atarlanmış sın bu konuda, google diye bir şey var unutmamak lazım. Alttaki video yardımcı olursa sana Eksik olarak slider alanını sol ve sağ blok ların arasına almanız gerekecek. Bu işlemi aşağıdaki gibi yapabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semihgered Posted January 12, 2016 Author Share Posted January 12, 2016 Yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum ...Burası yardım forumu ya.Yersiz gerginlik yapıyorsun Ayrıca , "hiç kimse ücretsiz şablonu ücretli satmaz yanlış atarlanmış sın bu konuda." yazarken sitelerini gizleyeydin iyiydi polemiğe girmeden şu yardımları verseydin hiç sıkıntı çıkmayacaktı babayiğit sağol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 istemeyi bilene yardım ediyoruz, yine bilip bilmeden , altta kalmayayım diye saçmalama da üste çıkmışsın bizde saklanacak gizlenecek bir şey yok ne varsa ortadadır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts