lucas-shop Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 A reusit cineva sa ii dea de cap ? Sincer este frustrant sa te apuci sa faci simulari sau sa ii spui clientului ca ii vei comunica ulterior pretul expeditiei sau si mai rau sa il indrumi unde sa faca calculul.Posta Romana de exemplu calculeaza ceva de genul : tarif greutate (nr kg*1,6 lei) + tarif înregistrare 1,6 lei + asigurare (valoarea declarată*1,1%)+valoare ramburs mandat poştal(valoarea mandatului *1,1%+ tarif fix aplicat la valoarea mandatului 2,5lei).Din nefericire la mine pot avea un produs mic ca greutate dar cu valoare mare sau invers ... si nu prea este convenabil sa ma "joc" de-a predictia punand estimari/kg din administrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 il poti trimite cu o firma de curierat, din cate stiu eu au tarife fixe. e si mai sigur decat posta romana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Chiar si acolo vor fi probleme dar oricum nu le pot impune clientilor sa accepte strict Posta Romana. As fi fost curios sa aflu cum calculeaza ceilalti ... dar cred ca este secret ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 si firmele de curierat aplica cam aceasi formula ... este modulul CODWF dar dupa ce am reusit sa nu imi mai dea erori (ceva legat de total_products_wt ), pe factura imi pune intregul stoc ... adica in tabela ps_order_detail imi insereaza tot stocul disponibil ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenfashion Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 hai ca te ajut eu ! zi-mi cu ce firma de curier faci expedierea !Daca e fan curier si ai sub 1kg la toate produsele iti explic cum se calculeaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts