LaWSu1T Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Merhaba Arkadaşlar, 2 gündür kurulum yapmaya çalışıyorum fakat veritabanı yükleme aşamasında bir önceki adıma geri dönerek tekrar deneyin diyor. sunucu da mı bir problem var diye düşünüp local de kurmaya calısıyorum ama localhost de aynı problem var. Neden kaynaklanıyor olabilir ? yaşayan var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Kurulumu ingilizce sayfa ile yapmayı denediniz mi.? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Kurulumu ingilizce sayfa ile yapmayı denediniz mi.? Şahin Bey Merhabalar, Dediğiniz gibi hem türkçe hem ingilizce denedim fakat son aşamada takılıyorum. tema verilerinin yükleme aşamasında hata veriyor ve bir önceki sayfaya dönmemi belirtiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Hosting bilgilerinizi özelden iletebilirseniz kurulumu sizin için yaparım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaWSu1T Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 özelden gönderdim şahin bey, tahminim sunucudan kaynaklı gibi görünüyor ama birde siz incelerseniz ricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Kurulum hosting alanında hızlı kurulum modülü üzerinden tarafımca sorunsuz yapılmıştır, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts