Marcin84 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Dzień dobry, Potrzebuje powiązać sposób dostawy z forma płatności, w ten sposób aby ktoś kto wybierze np. płatność przy odbiorze nie mógł wybrać np. paczkomatów lub poczty a mógł wybrać odbiór osobisty lub kuriera. presta 1.6.1.3 Jak mogę to zrobić? Z góry dziękuję za pomoc. Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Z reguły robi się to modułem ShipToPay, ale to działa tak, że wybór przewoźnika determinuje dostępne metody płatności i działa to dla zwykłego checkoutu, dla tego wywróconego do góry nogami, "zgodnego z UE" to chyba jeszcze nie ma rozwiązania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dktw Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 hej, mam ten sam problem, a nie mogę znaleść tego modułu ShipToPay, gdzie mogę go namierzyć ? z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 http://bfy.tw/1zwI Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dktw Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Dzięki za szybką odpowiedź, nie wiedziałem że jest to moduł zewnętrzny i szukałem go w zestawie domyślnych modułów, u mnie działa ten gdyby ktoś szukał: http://prestadesign.pl/topic/5832-modu%C5%82-shiptopay-ship2pay-dla-prestashop-16/ pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marcin84
Dzień dobry,
Potrzebuje powiązać sposób dostawy z forma płatności, w ten sposób aby ktoś kto wybierze np. płatność przy odbiorze nie mógł wybrać np. paczkomatów lub poczty a mógł wybrać odbiór osobisty lub kuriera.
presta 1.6.1.3
Jak mogę to zrobić?
Z góry dziękuję za pomoc.
Marcin
4 answers to this question
Recommended Posts