Rescuer Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dobrý den dámy a pánové, chtěl bych Vás poprosit o radu, nikde nemohu najít, jak v shopu v. 1.6.1.3 1) když se vytvoří objednávka, tak místo nějakého čísla, se mi vypisují písmena MDJFHGT jako objednávka - jde to nějak změnit na číslo? Abych v návaznosti pro platbu, mohl udávat jako VS: číslo objednávky? Uplně super by bylo kdyby se část čísel dala předepst 123456 - a třeba jen tři doplňovat. Ale stačilo by mi ke štěstí generování jakýchkoli čísel. 2) je nutné aby objednávky chodily jen do systému shopu? není někde možné nastavit, aby se mi objednávka přeposlala na e-Mail? (I kdyby to měla být kopie toho, co příjde zákazníkovi) prostě abych nemusel neustále kontrolovat objednávky v shopu. ? A texty, které v objednávce chodí zákazníkovi (třeba že zboží je nedostupné, dá se to někde počeštit? ) Moc díky všem za rady! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 1) Na to existují moduly. Jeden z těch co jsou zdarma je "Order reference change mod", alias modrefchange. Funguje spolehlivě. 2) Toto řeší modul Oznámení e-mailem [Mail alerts]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Všechny překlady můžete upravit v "Lokalizace - překlady" - Zvolíte si co chcete překládat a pak druh jazyka (vlaječky) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtreml Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Dobrý den, předem se omlouvám že píšu komentář sem ale bohužel mi nejde založit nový topic. Potřeboval bych poradit s editací PDF dokumentu obejdnávka, kterou si můžu vytisknout z administrace. Jde mi o to, že bych si potřeboval vytvořené objednávky tisknout ale je tam zbytečně moc informací + obrázky produktů. Víte někdo jaký soubor musím upravit ? Díky moc předem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 To není taková legrace. Muselo by se to řešit přes tiskové styly (@media print). http://www.jakpsatweb.cz/css/css-tisk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts