vekia Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Witam! Za każdym razem, gdy próbuję stworzyć jakiś nowy temat i potwierdzam jego publikację, przekierowuje mnie automatycznie na stronę główną i cały tekst zostaje stracony. Przez to nie mogę nikogo poprosić o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Może mógłby ktoś pomóc w rozwiązaniu tego problemu publikacji nowych tematów na forum? Pozdrawiam! Jeżeli masz taki problem, jak opisany powyżej - sprawdź dokładnie zawartość swojego posta pod kątem zbanowanych słów. Na Polskim forum najczęstszą przyczyną tego problemu są słowa (bez kropek) d.r.u.g (wariacje takie jak d.r.u.g.i / d.r.u.g.a / d.r.u.g.i.e) b.o.o.t (np. b.o.o.t.s.t.r.a.p) niestety, na forum przychodzi olbrzymia ilość spamu, który zawiera dwa wspomniane wyżej słowa tj. b.o.o.t - posty promują strony erotyczne, d.r.u.g - posty promują strony z narkotykami i lekami powiększającymi to i tamto w związku z czym słowa te zostały zbanowane i nie jest możliwe zakładanie wątków i dodawanie postów zawierających powyższe wyrażenia (nawet gdy są częścią innych wyrazów). Wystarczy, że te słowa zastąpisz innymi Edited January 5, 2016 by vekia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KriKrog Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 (edited) Faktycznie miałem jedno z wymienionych słów, które musiałem zastąpić synonimem. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Edited January 5, 2016 by KriKrog (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Bootstrap działa z dużej litery Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 raz przechodzi raz nie cuda na kiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleyek18 Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 (edited) To jest jakiś dramat. Gdzie jest ta lista zbanowanych słów? Za nic nie mogę stworzyć wątku. Edited May 30, 2016 by stanleyek18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Napisz tutaj co chcesz dodać tylko wyspacjuj słowa, może wspólnie wyłapiemy jakie słowo blokuje oprócz oczywistych podanych wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 30, 2016 Author Share Posted May 30, 2016 najczęstsza przyczyna to d.ruga / d.rugie / dru.gą i wszelakie kombinacje słowa druglisty słow nie ma i nie będzie, bo spamerzy mogliby sobie zmienić programy spamujące aby tych słów nie używały Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekP Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 No to ja tak z małym humorkiem A dla czego nie wyświetla mi się odpowiedź na prośbę w wiadomości prywatnej mimo prośby? Na myśli mam prywatna wiadomość do Pana Ambassadora vekia Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Nie wyświetla Ci sie odpowiedź? A otrzymałeś taką? Opisz dokładniej ponieważ może to być jakiś błąd forum więc lepiej takie coś zgłosić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekP Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Tak jak pisałem . . . z małym humorkiem ponieważ nikt nie odpisywał, a czekam na poradę jak na szpilkach. Napisałem prywatną wiadomość do vekia licząc na pilną poradę. Sprawa dotyczy wątku który później opisałem i opublikowałem na forum. https://www.prestashop.com/forums/topic/579215-prestashop-17-problem-z-logowaniem-do-panelu-adm/ Przepraszam, nie chciałem wywołać wrażenia źle działającego skryptu forum. Może ma Pan jakieś sugestie czy poradę w sprawie mojego wpisu ponieważ nie wiem jak z tego wybrnąć? Będę wdzięczny za poradę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts