Marcin84 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Dzień dobry, Potrzebuję stworzyć w sklepie dodatkową,niestandardową opcje płatności. Płatność jest dla moich kontrahentów z którymi wiążą mnie umowy handlowe. Chodzi mi o przycisk" zgodnie z umową", który pozwoli przejść kontrahentowi do potwierdzenia zamówienia Jak mogę to zrobić? Pozdrawiam Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Jak dokładnie ma to działać? Metoda ma być dostępna dla wszystkich? Jaki ma status ustawiać i co ma być w potwierdzeniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcin84 Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Metoda miałaby być dostępna dla odpowiednich grup rabatowych.Status nie ma za wielkiego znaczenia może być np. "realizacja" a w potwierdzeniu, żeby była informacja że sposób wysyłki (zgodnie z umową) metoda płatności (zgodnie z umową) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Czyli klientów masz przypisanych do różnych grup i tylko tym grupom ma się to wyświetlać, jeśli wszystko dobrze rozumie to musisz skorzystać z dodatkowego modułu płatności w ustawieniu grup przypisać wyświetlanie/niewyświetlanie tego modułu. Jeśli chcesz to mogę zrobić taki moduł, więcej info na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marcin84
Dzień dobry,
Potrzebuję stworzyć w sklepie dodatkową,niestandardową opcje płatności. Płatność jest dla moich kontrahentów z którymi wiążą mnie umowy handlowe. Chodzi mi o przycisk" zgodnie z umową", który pozwoli przejść kontrahentowi do potwierdzenia zamówienia
Jak mogę to zrobić?
Pozdrawiam
Marcin
3 answers to this question
Recommended Posts