valentin.g Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Cum ati implementat modificarea pentru TVA 20% ? 1. ai modificat doar regula tva din 24 in 20% (deci preturile finale sunt mai mici) 2. ai modificat pretul de baza si creare noua regula tva 20 astfel ca pretul final sa fie la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian.f Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Modificat regula si rotunjit in plus sau minus a doua dupa virgula, ca sa nu arate aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misi_11 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Salut Am modificat regula actuala de TVA la 20%, si este totul ok! Automat preturile vor scade cu 4% , lucru ce mi se pare corect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tancredx Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Salut! Am o problema cu modificarea TVA-ului la 20%. Am incercat sa fac acest lucru si nu vrea sa-mi aplice nici o taxa pe nici un pret. Toate preturile mele de pe site sunt acum fara taxa aplicata. Am umblat la sectiunile "Taxe" si "Reguli taxe" si e posibil sa fi gresit ceva pe acolo, dar cert e ca acum pe site imi afiseaza doar preturile de baza fara nici o taxa aplicata, desi am bifat sectiunea "Activare taxa" de la Taxe. Ma poate ajuta cineva cum sa fac sa revin la 24%? merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mai exact ce ai facut, ai editat doar taxa, TVA RO 24% in 20%? Verifica la Reguli taxe si vezi la Romania, poate ai dezactivat taxa din greseala sau ai NO tax. Ce versiune de PS ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tancredx Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mda...se pare ca am rezolvat. Am vrut initial sa modific valoarea TVA si cred ca am dezactivat pe acolo ceva pentru ca nici unui pret de pe site nu-i mai aplica nici o taxa. Am gasit apoi intr-un post urmatoarea rezolvare si a mers...a aplicat 20% la toate preturile de pe site. 1. Back Office > Payment > TaxesEnable tax: YES (era deja activata la mine)definesti taxa TVA20 = 20%2. Back Office > Payment > Taxes Rulescreezi o regula noua si o atribui pentru Romania si setezi TVA20 la taxa3. Pentru fiecare produs setezi la tax TVA20 Multumesc de raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Asta am spus si eu, "Verifica la Reguli taxe si vezi la Romania, poate ai dezactivat taxa din greseala" Bine ca ai rezolvat, stii cum se spune, Numai cine nu munceste, nu greseste! :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Cum ati implementat modificarea pentru TVA 20% ? 1. ai modificat doar regula tva din 24 in 20% (deci preturile finale sunt mai mici) 2. ai modificat pretul de baza si creare noua regula tva 20 astfel ca pretul final sa fie la fel. Mai intai un back up. Apoi modific tva de baza din 24 in 20 si le micsoreaza pe toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts