Jump to content
  • 0

Rozwaliło Mi Szablon Pilne Pomocy !

ryszard123

Question

Witam, pracowałem od ponad tygodnia nad sklepem, przy edycji szablonu. Niestety dziś mnie przerósł jeden problem, mianowicie wchodząc w ,,Preferencje" ---> ,,Produkty" kliknąłem ,,Zapisz", i odziwo odświeżając sklep ujrzałem rozwalony szablon, jak widać na screenach w załączniku. Nie wiem czym to jest spowodowane, wygląda to tak jak by moduły się pomieszały, gryzły, nie mam pojęcia jak to nazwać. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję,

post-1155959-0-02028900-1451860650_thumb.png

post-1155959-0-22728100-1451860578_thumb.png

post-1155959-0-19102400-1451860580_thumb.png

Edited by ryszard123 (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Witam, niestety nie mogę z jakiegoś powodu publikować postów nowych na forum to napisze tutaj.

Szanowni Forumowicze

Czy ktoś z Was spotkał się z problemem znikających podstron podczas przeglądania sklepu?

Krótka historia:

Mam sklep do którego podpiąłem produkty z hurtowni przy pomocy oprogramowania A2C + mam część produktów na stanie mojej firmy.

Kiedy otwieram główną kategorię "Bransoletki" widzimy około 37 podstron w tej chwili.

Kiedy naciśniemy na drugą podstronę, nagle okazuje się, że system zwraca tylko 4 podstrony i są to zwyczajowo podstrony z produktami, które dodałem lokalnie a nie przez oprogramowanie A2C.

Kiedy odświeżę stronę (tj. nacisnę F5) podstrony wyświetlają się poprawnie...aż do przejścia na kolejna podstronę...i tak w kółko :)

Z innymi kategoriami mam ten sam problem. Dodam też, że produkty wyświetlają się poprawnie gdy klikam w podkategorię (np. bransoletki srebrne).

Dodam tylko, że oprogramowanie A2C e-mo działa lokalnie na moim komputerze -> łączy się z FTP i bazą danych i uploaduje wszystko... nie jestem specem ale nie wydaje mi się, by to byłą wina ich oprogramowania..."w teorii" wszystko jest wrzucone i jest widoczne na stronie. W wyszukiwarce na stronie głównej też te produkty są odnajdywane.

Co robię źle?

Proszę o pomoc