ksz4321 Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Witam,Mam pytanie. Czy istnieje moduł, który dodawałby zakładki rozwijane w karcie produktu? Chodzi mi o to, że czasami opisy które tworzę są dosyć długie. A tak mógłbym to na karcie produktu zrobić jako rozwijane zakładki. Przykład:Opis produktu------ ------ ------ Główna cecha (tutaj rozwijana zakładka) ------ ------ ------Korzyści z posiadania produkty (tutaj rozwijana zakładka)----- ----- ----- -----Najczęstsze pytania (tutaj rozwijana zakładka)Czy taki moduł istnieje? To ma być coś jak bezpłatny moduł FAQ, który jest do pobrania tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Może to (nie instalowałem): https://www.prestashop.com/forums/topic/453242-free-module-shopi-multiple-tabs-in-product-page-module/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 modułów jest wiele, kilka darmowych, sporo płatnych szukaj w kierunku "extra tabs" - zwykle tak te moduły się nazywają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksz4321 Posted December 31, 2015 Author Share Posted December 31, 2015 (edited) Dzięki na nakierowanie! Znalazłem chyba to czego szukam: http://addons.prestashop.com/en/content-management/17218-responsive-product-tabs-accordion.htmlWszystkiego najlepszego w zbliżającym się Nowym Roku! Edit: to jedyny płatny moduł jaki znalazłem (z tą funkcjonalnością)- jakby ktoś gdzieś widział coś podobnego - prośba o podesłanie linka Edited December 31, 2015 by ksz4321 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 chodzi o accordion, czyli: czy o takie zakładki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksz4321 Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 chodzi o accordion i znalazłem w sumie moduł, który posiada tę opcję i wiele więcej - nazywa się smart short code - jakby ktoś kiedyś poszukiwał czegoś podobnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts