glombi Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Witam, Chciałbym w sklepie mieć możliwość wyświetlenia informacji "Towar na magazynie" lub "Towar w drodze" bądź też "Chwilowy brak towaru", żebym mógł to wyświetlić na karcie produktu jak i przy produkcie w kategorii. Czy istnieją takie moduły, które mi to umożliwią? Wersja sklepu 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 czy te statusy chcesz jakoś samodzielnie ustawiać? czy one mają być ustawiane na podstawie np. stanów magazynowych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 glombi Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 Najlepiej samodzielnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 addd Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Z tego co wiem to w Produkty/Wybierasz produkt i klikasz Edit i po lewej w zakładce ilości masz coś takiego komunikat gdy stan magazynowy = 0 lub > 0 i można dodać komunikat jaki ma się wyświetlać. Można wpisać cokolwiek. Komunikat wyświetla się na karcie produktu i na liście produktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
glombi
Witam,
Chciałbym w sklepie mieć możliwość wyświetlenia informacji "Towar na magazynie" lub "Towar w drodze" bądź też "Chwilowy brak towaru", żebym mógł to wyświetlić na karcie produktu jak i przy produkcie w kategorii.
Czy istnieją takie moduły, które mi to umożliwią?
Wersja sklepu 1.6.
3 answers to this question
Recommended Posts