Marek01 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Zdravím, mal už niekto takúto chybu na prestashope ? "Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart" Popis: Keď si niekto objednáva nejaký produkt a ide ďalej potvrdí podmienky a keď už ide na platenie cez účet to jest už na potvrdenie objednávky tak vybehne error uvedený vychšie. Objednávka sa v administrácii e-shopa ukáže normálne ako vytvorená. No a hľadal som to už aj na nete niečo a bohužiaľ sa mi to nepodarilo opraviť tak píšem sem či by mi niekto nevedel pomôcť/poradiť Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 To nějaká závada na platebním modulu. Objednávka je normálně vytvořená, košík vyprázdněný a modul se znovu pokouší o získání obsahu košíku. V této chvíli se to kontroluje a objeví se ta chyba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 No ten platobný modul tam je vždy už od samotného nainštalovania čiže by mal ísť normálne ale neviem zistiť že kde je problém a ako to teda opraviť Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 A způsobuje to nějaký závažný problém nebo je to hlášení jen v logu? Ten druhý případ je vidět často a ničemu to nevadí. Nestačilo by vypnout zobrazování chyb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Ja dám potvrdiť objednávku a mne vybehne prázdna stránka a až keď dám refres stránky tam potom mi vypíše ten error... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Aha, ale to je normální. Jinak to ani být nemůže. I když se objeví bílá stránka, tak je objednávka vytvořená a refresh stránky musí v takovém případě zobrazit onu chybu. Že je objednávka vytvořená ještě neznamená, že všechny patřičné záznamy jsou uloženy v databázi. Nejspíš ne, jinak by se neobjevila bílá stránka. Je potřeba zapnout Ladící mód v defines.inc.php a podívat se na skutečnou chybu způsobující bílou stránku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 No momentálne to už mám vyriešené tak že som to preinštaloval aj ked by to mal byt posledný pokus/šanca a zázrakom to teraz ide.. ale ajtak to sem tam pomaly načítava a ked kliknem 2x na potvrdiť objednávku tak zase naskočí biela stránka... No keď počkám tak to zobrazí normálne momentálne ..Link: www.gssecovce.sk/rusnak A prosím vás kde alebo ako zapnem ten "Ladící mód v defines.inc.php" ? Ďakujem za odpoveď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Dobre upravil som to na if (!defined('_PS_MODE_DEV_')) { define('_PS_MODE_DEV_', true); } A teraz kde mam zistiť tu chybu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Objeví se místo té bílé stránky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 No a objavilo sa presne to isté. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 To je špatné, ale někdy se stane, že se chyba nevypíše. Pak pomůže jen pracná metoda hledání přesného místa výskytu chyby. Já k tomu používám die(). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek01 Posted December 29, 2015 Author Share Posted December 29, 2015 Dobre tak teraz momentálne neviem že čo robiť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts