Kuay Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Ürünü hem türkiye hemde yurt dışına satıyoruz. Yurt dışı satışlarında KDV %0 ve Kargo ücreti farklı gelmeli bunu nasıl yapabiliriz.yardımcı olabilirmisiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Merhaba;Kargoyu yönetim panelinden yapabilirsiniz. Kargoyu bölgelere göre fiyatlandırma şansınız var. KDV yi de aynı şekilde yönetim paneli >>> ödemeler >>> vergiler bölümünden istediğiniz vergiye tıklayın. Hemen altında geçerli olacağı bölgeleri seçebilirsiniz. Böylelikle müşteri kayıt olduktan sonta adresine göre otomatik vergi eklenir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuay Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Şimdi ben o kısma baktıgım zamanZone Ve state kısımları var Zone seçtigimi farz etsek. Türkiyede Avrupada ingilterede ikisinede aynı vergiyi uygulamazmı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts