pprochazka Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Dobrý dne, jsem s prestashopem nováček a zatím jsem nepřišel na žádný způsob jak přidělit k určitému způsobu dopravy jaké platební metody se mají zobrazit v dalším kroku. Našel jsem nějaké placené moduly a nějaké neplacené ale ty mě bohužel rozházejí shop. Určitě ale bude v presta shopu přímo nějaká možnost jak tuhle snad základní věc pořešit. Moc děkuji všem co mě pomohou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Modul ship2pay Ina moznost nieje :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pprochazka Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 jenže ten mě nějak nefunguje, určitě má na verzi 1.6.0.14 fungovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 (edited) jenže ten mě nějak nefunguje, určitě má na verzi 1.6.0.14 fungovat? zkus tenhle,na 1.6.1.2 funguje...zde Edited December 24, 2015 by newpresto (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pprochazka Posted December 24, 2015 Author Share Posted December 24, 2015 ok moc Vám děkuju, zdařilo se, je ale opravdu nutné tuhle základní věc řešit pomocí nějakých pluginů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts