Adam100 Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Witam. Na razie testuję sklep i bezowocnie szukam pewnego rozwiązania. Chodzi o to, że do systemu płatności można wprowadzić tylko jedno konto bankowe. Jest to zrozumiałe gdy prowadzę swój własny sklep, ze swoją działalnością i podaję moje firmowe konto bankowe jako konto do przelewów. Natomiast nas jest trzech- postanowiliśmy umieszczać artykuły w jednym sklepie, a każdy ma swoją działalność gospodarczą, a więc i swoje konto. Ja miałbym tym sklepem zarządzać. Pytanie brzmi: czy można przyporządkować artykułom lub kategoriom osobne konto bankowe? Czy jest może jakiś moduł to umożliwiający? Jakieś inne rozwiązanie? Dotarłem do opcji umożliwiającej pracę Multisklepu- ale to- jakby nie patrzeć- jest wtedy każdy sklep osobno i nie mozna zapakować do jednego koszyka artykułów z różnych sklepów. Moja wersja sklepu: 1.6.1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Jako klient nie wyobrażam sobie sytuacji w której podczas składania zamówienia w którym są 3 produkty każdy innego sprzedawcy, na końcu mi się wyświetli 3 numery kont. Nie ma opcji żeby jakikolwiek klient chciał rozbijać płatność na mniejsze kwoty tylko dla wygody sprzedającego, logować się 3 razy do banku żeby wykonać 3 przelewy zamiast 1... Szukasz rozwiązania od złej strony tutaj raczej wy jako sprzedający powinniście ustalić, założyć sobie jedno wspólne konto, rozdzielając wpływy między sobą. Odpowiadając na pytanie nie ma takiego modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts