AlwinKolano Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 W standardowej konfiguracji sklepu brakuje mi modułu do wysyłania przypomnień m.in. do: 1. Prowadzę program lojalnościowy (standardowy moduł) czyli za każdą wydaną złotówkę klient otrzymuje punkty, punkty te mają określoną ważność, więc tydzień przed utratą ważności chciałbym aby wysyłany był email z informacją o wygaśnięciu. 2. Przypomnienie o zamówieniu które nie zostało opłacone np. wysyłane po 7 dniach od daty złożenia. Są takie moduły ?, ewentualnie jak sobie radzicie z takimi problemami jak wyżej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwinKolano Posted January 5, 2016 Author Share Posted January 5, 2016 naprawdę nikt klientom nie wysyła takich przypomnień ? a może ktoś z Was taki moduł by odpłatnie napisał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 naprawdę nikt klientom nie wysyła takich przypomnień ? a może ktoś z Was taki moduł by odpłatnie napisał ? jeżeli chodzi o przypomnienia o punktach lojalnościowych to jakiś czas temu napisałem taki moduł: przypomnienie o punktach lojalnościowych w PrestaShop natomiast jeżeli chodzi o przypomnienie o porzuconych koszykach, to takie moduły już istnieją np. "abandoned cart" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwinKolano Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Dzięki Vekia nie wiem jak to się stało że pominąłem to w sklepie, szukałem już tego jakiś czas. Co do porzuconych koszyków to znam te moduły, tak samo jak do wysłania przypomnień do nieopłaconych zamówień w stylu "Unpaid Order Reminder" chciałem mieć kombajn do przypomnień co wszystko będzie miał w jednym miejscu, ale póki co trzeba będzie do każdej rzeczy kupować moduł. Ale i tak priorytetem dla mnie był moduł przypominający o punktach lojalnościowych, więc temat uważam za wyczerpany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts