tomas.stancl Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 (edited) Hello, I have some bug on e-shop www.toolcarrier.com....error 505 instead finish order. Only for specific product from one main category and for bankwire and cash payment. Paypal or credit cards are OK. LOG: *ERROR* 2015/12/18 - 15:25:16: Property StockAvailable->id_product_attribute is empty at line 909 in file classes/ObjectModel.php Please help, Tomas. --- Dobrý den, objevila se mi na e-shopu www.toolcarrier.com chyba 505. Nastává při dokončení objednávky se specifickými produkty a pro platby v hotovosti a bankovním převodem. Log píše tohle: *ERROR* 2015/12/18 - 15:25:16: Property StockAvailable->id_product_attribute is empty at line 909 in file classes/ObjectModel.php Řízení skladových zásob mám nyní vypnuté. Nikde jsem nenašel, co s tím. Můžete mi poradit? Díky, Tomáš Edited December 18, 2015 by tomas.stancl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Zdravím, zapněte si výpis chyb v configu presty to vás může nasměrovat na to který modul nebo co dalšího je na tuto chybu navázané a v čem je tedy problém, Pokud používáte moduly pro platby třetích stran může dojít k nekompatibilitě mezi nimi a jádrem presty nebo i šablonou. případně uvažujte o aktualizaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.stancl Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Děkuji, nakonec jsem našel řešení v cizím fóru. Kdyby někdo potřeboval viz https://www.prestashop.com/forums/topic/483630-bug-161-1-1612-classesstockstockavailablephp/. Ale nevím, kde chyba vznikla. Jen pro info, verzi Presty mám 1.6.1.3. It is a bug in file Core/Business/Stock/Core_Business_Stock_StockManager.php at line 126 you should have like this:$stockAvailable->quantity = $stockAvailable->quantity + $delta_quantity;$stockAvailable->id_product = (int)$product->id;$stockAvailable->id_product_attribute = (int)$id_product_attribute;$stockAvailable->update(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Díky za report opravy. Bohužel ani v aktuálním gitu pro 1.6.1.x tam tenhle attribut není nadefinovaný. Můžete to publikovat na github nebo forge presty?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.stancl Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 :-) rád bych, ale popravdě pořádně nevím, jak se to dělá. Github sice znám, ale nikdy jsem jej nepoužil. Forge neznám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts