flashweb Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Merhaba, Prestashop sitemde Ana Sayfada Öne Çıkan Ürünler sayısını 20 yapıyorum,oluyor. Fakat birkaç gün sonra tekrar 8 olarak açılıyor. Modülden bakıyorum hala sayı 20 duruyor,ama anasayfada görünen 8 ürün. Kaydettiğimde yine bu işlem böyle tekrarlanıyor. Nedendir,ne Yapabiliriz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Ana Sayfada Öne Çıkan Ürünler modülünde id si yazılan kategoride 8 ürün vardır. dikkat ettiniz mi bu duruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogn34 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 anasayfadaki ürün sayısı artırılamıyor mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 anasayfadaki ürün sayısı artırılamıyor mu? Ana Sayfada Öne Çıkan Ürünler modülünün konfigurasyon sayfasından arttırabilirsiniz. Standart 16'dır. Bana sorarsanız ana sayfada en fazla 10 ürün olmalı. Ana sayfada müşteriler en fazla 2-3 ürüne odaklanabilirler. Burada kalabalık bir görünüm yerine sizin için en önemli ürünleri az şekilde sergilemelisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogn34 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Dediğiniz yerden düzenledim ama genede olmuyor keşke sayıyı 16'ya çıkarabilsem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Merhaba Temanız özel olabilir mi ? O bölgede standart modül olmayabilir. İsterseniz bilgilerinizi iletin bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogn34 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Standart temayı kullanıyorum, Ürünleri girerken kategori kısmını home seçtim sonrada modül bölümünden Ana Sayfada Önerilen Ürünler bölümünden Görüntülenecek Ürün Sayısı bölümünü 12 yaptım, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) Standart temayı kullanıyorum, Ürünleri girerken kategori kısmını home seçtim sonrada modül bölümünden Ana Sayfada Önerilen Ürünler bölümünden Görüntülenecek Ürün Sayısı bölümünü 12 yaptım, Öne çıkan ürünler alanında herhangi bir kısıtlama yoktur, aşağıdaki önerimi uygulayın. Ana sayfada 3 modül vardır, yeni gelenler, popüler ürünler ve çok satanlar. Birinci sırada popüler ürünler var ise home kategorisindeki ürünler ilk gelen ürünler olur, fakat yeni gelenler varsa o zaman son eklediğiniz ürünler gelecektir. Sizinde durumunuz herhalde böyle, aşağıda söylediğim şekilde sıralamayı değiştirin. Burada gösterdiğim 2 alanın sıralaması aynı olmalı. Edited January 29, 2016 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytedarik Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 MODÜLLER KISMINDAN YENİ ÜRÜNLER BLOĞU MODÜLÜNE GİR ANASAYFADA KAÇ ÜRÜN GÖZÜKMESİNİ İSTİYORSAN AYARLA HEPSİ BUKADAR ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 MODÜLLER KISMINDAN YENİ ÜRÜNLER BLOĞU MODÜLÜNE GİR ANASAYFADA KAÇ ÜRÜN GÖZÜKMESİNİ İSTİYORSAN AYARLA HEPSİ BUKADAR ... Sedat Bey, Yazım kurallarına dikkat ediniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts