michaelam Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Zdravím, už asi 14 hodin se morduji s tím, aby se zobrazovaly platby. A stále nic, prosím moc o pomoc. Verze presty 1.6. Moduly jsou nainstalovány, tj: platba na bank účet, dobírka, dobírka plus a jsou také povoleny. Zony a měny modulů jsou povoleny na Kč a Czech republic. Dopravci a platby jsou spárovány pomocí modulu Přiřazení plateb dopravcům (v. 0.1) (funguje i pro Prestu 1.6) Stále mi to ale píše: Nebyly nainstalovány žádné platební moduly. POMŮŽE PROSÍM NĚKDO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Nebude problém v tom modulu "Přiřazení plateb"? Funguje to po jeho vypnutí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaelam Posted December 18, 2015 Author Share Posted December 18, 2015 Teď jste mi zachránil snad i život. Odistaloval jsem ten prokletej modul a zobazují se mi ty platby. Znáte prosím modul, který by na to párování fungoval i pro prestu 1.6? Aby se mi např. pro Osobní převzetí nezobrazovala dobírka? Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Neznám, ale tento dotaz může pomoct: https://www.google.cz/search?q=prestashop+ship2pay&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=xqpzVqPDH4bSUdnshugF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Hlavní problém v tom to module je to že když dojde k úpravě dopravce a změní se jeho ID tak se změna nepropíše do modulu a tím pak modul nezná platební metody pro daného dopravce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 22, 2015 Share Posted December 22, 2015 Ono je to logické. PrestaShop při každé úpravě dopravce zakládá nový záznam a starý archivuje. Mění se ID a může se měnit i název. Pak se není čeho zachytit při změně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts