hakanarslan Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 (edited) Arkadaşlar merhaba, Hosting değiştirdik, hata gösterim modu açık şu anda, admin panelinde gösterge paneli sayfasında şöyle bir hata modal penceresi geliyor; Warning çizgiye 181 dosyasında /home/****/public_html/modules/gamification/gamification.php [2] file_put_contents(/home/****/public_html/modules/gamification/views/css/advice-1.6.1.1_518.css): failed to open stream: Permission denied Kapatıp çalışmaya devam edebiliyorum ama sorun nedir bilen var mı? Permission denied dediği için gamification klasörü ve alt klasörlerini 775 yaptım ama yine hata vermeye devam ediyor! Bu arada modüller klasöründe ki klasörler ve alt klasörler 775 mi yoksa 755 mi olmalı ? Edited January 31, 2016 by hakanarslan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanarslan Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 (edited) Arkadaşlar yeni bir sorun daha çıktı, ürün eklerken resim yüklemek istediğimde "İmaj kopyalarken bir hata oluştu." hatası veriyor ! Bu Sorun img klasörüne 777 izni verince düzeldi arkadaşlar ilk sorun devam ediyor yalnız. Edited December 16, 2015 by hakanarslan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 gamification bu modülü ftp ile alın sonra silin, zip leyin admin panel modüller alnından tekrar yükleyin...sonucu yazın Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 php safe mode u pasif hale getiriseniz sorun düzelecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanarslan Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Arkadaşlar, dediklerinizi denedim fakat çözülmedi, üstüne baya kurcaladık farklı farklı bir çok sorun çıktı, teknik destek alarak çözüldü önemli sorunlar ama hala bazı sorunlar var ama araştırmaya devam ediyoruz. İlginiz için teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Arkadaşlar, dediklerinizi denedim fakat çözülmedi, üstüne baya kurcaladık farklı farklı bir çok sorun çıktı, teknik destek alarak çözüldü önemli sorunlar ama hala bazı sorunlar var ama araştırmaya devam ediyoruz. İlginiz için teşekkürler. Hosting kaynak lı olduğu açıkça görülüyor. durumu incelemeden tahmin etmek zor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts