moss Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 am instalat prestashop 1.3 totul e ok insa nu pot sa schimb unitatea monetara LEI sau RON. Am intrat pe payments / currencies si acolo nu am nici un new ci : "Submeniul nu exista" . Va rog sa ma ajutati cine poate... ms anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 sa faci un print screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 am adaugat imaginea Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 am vrut sa instalez si eu 1.3 sa vad cum e iar primul aspect care aproape m-a facut sa renunt a fost : Beta release, testing only !dar hai sa merg mai departe ...am instalat ps13 si in ceea ce priveste Back Office >> Payment >> Currencies totul e ok !ai instalat lb. rom ? incearca sa repui engleza default sa vezi daca apara vreo dif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 am incercat cand era engleza default sa pun lei si aceiasi problemama gandesc poate nu s-a incarcat un fisier dar nu stiu care ar putea fi acela Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 pai de ce nu instalezi iar ?si poate de data asta instalezi 125!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 fiindca nu stiu cum... mi l-a instalat un prieten... este vre-o varianta sa instalez prin ftp punand versiunea 1.2 dezarhivata peste 1.3 ? ma poate ajuta cineva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 ai produse pe site ? aici ai in lb. eng cum se instaleaza prestashop http://www.prestashop.com/wiki/Installing_and_Updating_PrestaShop_software/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 nu, nu am bagat decat categoriile. Am zis sa bag produsele dupa ce rezolv "problema leului" Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 atunci e bine instaleaza intr-o baza de date diferita, daca vrei sa copii mai tarziu categoriile create de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts