taurynek Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Hezký den,chci se optat zda se tu najde nekdo kdo si rozumí s prestashopem verze1.6.1.2...Mám porblém se zobrazením popisu kategorii stale se mi do pozadí vkládá obrazázek dané kategorie.Potřebuji aby byl text (popisek kategorie) a poté obrázek kategorie.Zde je url kde mi to blbne.... http://fitnessdk.cz/36-fitness-mikinyprosím o radu, děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) No řešení lze asi takhle. Vlož obrázek za text v textovém poli.Já to vyřešila obrázkem ve kterém je text už zadán Edited January 13, 2016 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 To není chyba, takto funguje tato výchozí šablona Prestashopu. Pokud to chcete změnit, musíte mít znalost html a upravit si category.tpl, tak aby se obrázek zobrazoval až po Vašem popisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts