dejf_liondsign Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Cześć. Temat dotyczy www.store.liondsign.pl Otóż zebrałem się w sobie i dodałem możliwość przełączenia jeżyka na angielski. Ale wyskoczyła mi dodatkowa pozycja w górnym menu. W wersji polskiej na końcu mam zakładkę "facebook", która przenosi na fejsa. Natomiast po przełączeniu na język angielski pozycja ta zamienia się na "blog" i kieruje na stronę presty. Nie mam zielonego pojęcia gdzie to zmienić :/ z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Sprawdź moduły > górne menu poziome > lista linków > edytuj Sprawdź nazwę i link w obydwu językach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dejf_liondsign Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 god damn... szukałem tego, szukałem... dopiero jak ktoś wskaże palcem to widać. dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dejf_liondsign
Cześć.
Temat dotyczy www.store.liondsign.pl
Otóż zebrałem się w sobie i dodałem możliwość przełączenia jeżyka na angielski. Ale wyskoczyła mi dodatkowa pozycja w górnym menu.
W wersji polskiej na końcu mam zakładkę "facebook", która przenosi na fejsa.
Natomiast po przełączeniu na język angielski pozycja ta zamienia się na "blog" i kieruje na stronę presty.
Nie mam zielonego pojęcia gdzie to zmienić :/
z góry dzięki za pomoc.
2 answers to this question
Recommended Posts