Poprzednio doradzono mi (podziękowania dla design4VIP) zacząć od aktualizacji Presty, bo moja była niezbyt stabilna, więc się do tego zabrałem... Ale ponieważ mam serwer na home.pl, skończyło się na postawieniu nowego sklepu i przerzucaniu zawartości csv'kami.
Kiedy już nowy sklep wyglądał znośnie postanowiłem podpiąć pod niego domenę. I się zacięło.
Póki strona miała "techniczny" adres (http://wyspa1.home.pl/czytarejka/) wszystko działało jak należy; jednak po zmianie na czytarejka.pl na głównej stronie nie pokazują się Nowości i Polecane, a sklep nie reaguje na część poleceń (kliknięć). Mogę np. przechodzić do kategorii (Dla Dzieci, Dla Rodziców) i do kolejnych ich stron ale nie działa np. sortowanie czy zmiana widoku z siatki na listę. Najbardziej uciążliwy jest problem przy składaniu zamówienia - strona nie reaguje na zaakceptowanie Regulaminu, a po wybraniu InPostu nie pojawia się przycisk wyboru poczkomatu.
Konsola pokazuje błędy ładowania niektórych css'ów i js'ów z katalogu themes ale jestem noga w tym temacie i nic mi to nie mówi
Question
PanZ
2 answers to this question
Recommended Posts