Remigiusz Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Witam, Mam "mały" problem. Na stronie wyskakuje mi błąd 500 przy wczytywaniu obrazy na płótnie (www.fedkolor.pl) i pokaż wszystkie. Kolejny taki błąd wyskakuje w panelu admina informacje konfiguracyjne. Kolejnym problemem jest spowolnienie lub całkiem ograniczenie pracy przy wystawieniu produktu w trakcie generowania kombinacji produktu. Proszę o pomoc. Z góry dzięki za wszystkie rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 https://www.prestashop.com/forums/topic/272660-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ Podaj kody błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remigiusz Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Niestety trochę tego wyszło. Natomiast widzę, że wszystko tak jakby leżało w jednym module. Tylko nie wiem jak to naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Hmm 1 wyłącz moduł i sprawdź. Wyłącz cache i sprawdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remigiusz Posted December 11, 2015 Author Share Posted December 11, 2015 W więc wyłączenie modułu rozwiązało problem błędu i generator kombinacji wrócił do swojej szybkiej pracy. Ale nadal pojawia się błąd przy wczytywaniu strony zdj 4 oraz przy wejściu do informacji konfiguracyjnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Remigiusz
Witam,
Mam "mały" problem. Na stronie wyskakuje mi błąd 500 przy wczytywaniu obrazy na płótnie (www.fedkolor.pl) i pokaż wszystkie.
Kolejny taki błąd wyskakuje w panelu admina informacje konfiguracyjne.
Kolejnym problemem jest spowolnienie lub całkiem ograniczenie pracy przy wystawieniu produktu w trakcie generowania kombinacji produktu.
Proszę o pomoc.
Z góry dzięki za wszystkie rady.
4 answers to this question
Recommended Posts