Mr.Jack Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 nievete niekto poradiť či sa da spraviť aby som si mohol kupiť 0,1 ks?Dôvod Nepodarilo sa mi rozchodiť 3 desatinné miesta na eshope. a niektory tovar čo mám ma velmi nizku cenu za ks chcel by som dat na eshop cenu za 100ks a ked by chcel zakazník kúpiť 10ks tak by zadal 0,1ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 nievete niekto poradiť či sa da spraviť aby som si mohol kupiť 0,1 ks?Dôvod Nepodarilo sa mi rozchodiť 3 desatinné miesta na eshope. a niektory tovar čo mám ma velmi nizku cenu za ks chcel by som dat na eshop cenu za 100ks a ked by chcel zakazník kúpiť 10ks tak by zadal 0,1ks Nahodou jsem asi narazil na to co chces, presta pocita standartne asi s 5ti desetinama ale zobrazuje jen dve, nastaveni zobrazeni je v config/config.inc.php na radce 126 define('_PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION_', 2); dvojku zmen na trojku.. snad jsem pomohl a bylo to ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 To aby tam mel jeste navod jak nakupovat me by teda nenapadlo kupovat desetinu produktu...nebylo by jednodussi dat cenu za deset kusů a do popisu napsat obsah balení: 10kusů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 To aby tam mel jeste navod jak nakupovat me by teda nenapadlo kupovat desetinu produktu...nebylo by jednodussi dat cenu za deset kusů a do popisu napsat obsah balení: 10kusů? Nevedel jak udelat tri desetina mista.. tak zacal premyslet z jine strany.. jinak kupovat 0,1 produktu je fakt blbost.... :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Není lehčí to udělat přes atributy? Co co co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Tebe bych chtěl nechat prodávat sponky do sešívačky :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Tebe bych chtěl nechat prodávat sponky do sešívačky :D Ty je prodavas? Tak prosim tri.. jo a na dobírku, dekuju. :cheese: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 A pojistit na 5k počítám? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 dik zmenil som define(’PS_PRICE_DISPLAY_PRECISION‘, 2); dvojku zmen na trojku.. a pomohlo to košik ide dobre ale na tovaroch to stale počítalo len na 2 miesta a na 3 mieste bola nula. v product.tpl som zmenil ešte {if $priceDisplay == 2} na 3 a už aj na detajloch ukazuje na 3 desatinné miesta . zmenil som to aj v product-list.tpl , ale stale ked vypíše produkty tak su na 3 desatinné miesta ale posledna je 0. a čo sa tíka toho predavať na 0,1. to sa bežne robý ked predavaš napr. skrutky My mame aj v skladovom systeme mernu jednotku Cks = tovar nahraty na 100ks. Príklad skrutka 2,5x15 stojí 100ks 0,33€ keby to predavam aj na 10ks =0,033 ak zobrazí 2 miesta je to 0,03 , ked si niekto kúpi 10 000ks orezaním 3 desatinného miesta vznikne rozdiel 30€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Nechci bejt rejpavej, ale opravdu si tohle někdo koupí přes eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 ano vieš máme už svojích zákazníkov je ich len pára čo vezmú taketo velke množstvo ale chcem všetkých naučiť nech objednávajú cez obchod, leto teraz to posielaju faxami, alebo telefonicky... a takto vy som mal prehlad... my sme veľkoobchod a predávame o celom slovensku. teraz mame shop na imom systéme a už sa našli aj taký čo sa im nepáčilo keď im zaokrúhlením naskočilo 1€. neviete mi poradiť prečo my to nezobrazuje všade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts