Arturopole Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 Dzień dobry Mam dziwny problem po przeniesieniu strony na localhost 1. Przeniosłem wszystkie pliki z ftp na mój dysk 2. Zrobiłem kopie bazy danych (Zaawansowane -> kopia zapasowa DB) 3. Utworzyłem nowa bazę danych używając tej samej nazwy co na serwerze 4. Tak samo z użytkownikiem, ten sam i to samo hasło Nie wyświetla mi się szablon strony logowania, tylko sam tekst. Odszukałem niniejszy post, który myślałem że będzie rozwiązaniem moich problemów https://www.prestashop.com/forums/topic/331640-serwer-homepl-problemy-z-prestashop-rozjechany-szablon/ Nie pomogło. Ponadto po wpisaniu np: localhost/sklep odnosi mnie do strony www.sklep.pl Ale wiem że mogę to zmienić w Preferencje -> SEO & URL Wtedy otrzymywałem komunikat że ustawiono nieprawidłowe przekierowanie, pomimo że adres w pasku adresu wydawał się poprawny czyli localhost/sklep Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 W bazie danych zmień adres url dla nowego adresu ps_shop_url + po zalogowaniu do PA odśwież linki SEO/URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osinator Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Spróbuj wyłączyć "przyjazne adresy URL". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts