Jump to content
  • 0

Zmiana Czcionki W Menu

zgbartez

Question

Witam 

Tworze stronę - www.motivshop.pl

i mam pytanko

W górnym menu gdy najeżdżam myszką na UBRANIA to wyskakuje kategoria koszulki, a gdy najeżdżam na Informacje to wyskakują kategorie REGULAMIN i ZWROTY, wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że są one pisane różną czcionką. Chciałbym aby kategorie REGULAMIN i ZWROTY były taką samą czcionką co kategoria KOSZULKI. 

Czcionka zmienia się gdy dodam do menu stronę CMS (regulamin i zwroty) a KOSZULKI to po prostu kategoria produktu. 

Wie ktoś może w jakim pliku i gdzie to zmienić ? :)

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Staram sie ciebie nakierować tak abyś zrozumiał, a nie tak żebyś to zrobił na zasadzie kopiuj wklej. Więc w tym pliku musisz odnaleźć element li, nie jest to trudne a dokładnie to idąc po kolei sprawdzając klasy masz fieldmegamenu następnie menu-items a na końcu li reszta to już tylko deklaracja czcionki, a więc podstawa css.

• 0

nie wiem, naprawde nie wiem, nie wgłębiam się w css bo po prostu tego nie rozumiem, zmieniłem już kolor menu co było łatwe, ale teraz z tą czcionką już nie wiem, nigdy się tym nie interesowałem więc po prostu nie umiem tego zrobić. Jeśli mógłbyś mi pomóc na zasadzie kopiuj-wklej byłbym bardzo wdzięczny i wtedy też bym się nauczył na przyszłość zamiast kombinować..