phpraha Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Poradí mi někdo jestli se dá a kde přehodit pořadí zobrazení ceny a měny?Mě to ukazuje např. "Kč 125" a chtěl bych aby to bylo naopak " 125,- Kč".Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? Promiň, ale v administraci jsem byl a vím co jsi měl na mysli, já se ale ptal zda jde prohodit aby to K4 se zobrazovalo až za číslem ceny. A víš co, začínám,spoustu věcí zkouším tkzv. pokus - omyl a zpět, ale jsou také věci které prostě nevím a na to je dobré se třeba zkusit zeptat,že? A pokud jsi člověk, který má v tomto praxi, tak se nemusíš hned urážlivě ohrazovat. Tím se tě samozřejmě nechci dotknout, jen jsem prostě v začátku....a nikdo učený z nebe nespadl...ikdyž...blbost neomlouvá... ;-) Díky za tvůj čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 JO - lze to přehodit. Doufám, že ti to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? Promiň, ale v administraci jsem byl a vím co jsi měl na mysli, já se ale ptal zda jde prohodit aby to K4 se zobrazovalo až za číslem ceny. A víš co, začínám,spoustu věcí zkouším tkzv. pokus - omyl a zpět, ale jsou také věci které prostě nevím a na to je dobré se třeba zkusit zeptat,že? A pokud jsi člověk, který má v tomto praxi, tak se nemusíš hned urážlivě ohrazovat. Tím se tě samozřejmě nechci dotknout, jen jsem prostě v začátku....a nikdo učený z nebe nespadl...ikdyž...blbost neomlouvá... ;-) Díky za tvůj čas Se jackrabitovi nedivim ze takhle odpovida ale aby si nemusel dlouho a slozite hledat: Platby/Měny/ editovat českou korunu/formátování Link to comment Share on other sites More sharing options...
phpraha Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? Promiň, ale v administraci jsem byl a vím co jsi měl na mysli, já se ale ptal zda jde prohodit aby to K4 se zobrazovalo až za číslem ceny. A víš co, začínám,spoustu věcí zkouším tkzv. pokus - omyl a zpět, ale jsou také věci které prostě nevím a na to je dobré se třeba zkusit zeptat,že? A pokud jsi člověk, který má v tomto praxi, tak se nemusíš hned urážlivě ohrazovat. Tím se tě samozřejmě nechci dotknout, jen jsem prostě v začátku....a nikdo učený z nebe nespadl...ikdyž...blbost neomlouvá... ;-) Díky za tvůj čas Se jackrabitovi nedivim ze takhle odpovida ale aby si nemusel dlouho a slozite hledat: Platby/Měny/ editovat českou korunu/formátování Moc moc díky a Vy se taky nezlobte.... věděl jsem kde udělat tu mezeru aby to nebylo u sebe apod,ale tohle ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Rehak Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? V klidu, vždyť na to vůbec nemusíš reagovat! Skoč si raději místo vztekání do Tornáda na squash :-) :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 To jsem nežral. Byl si někdy přihlášenej v administraci? Kliknul si někdy do záložky Platby? Měny? Nastavení měny? V klidu, vždyť na to vůbec nemusíš reagovat! Skoč si raději místo vztekání do Tornáda na squash :-) :-) :-) I LOST MY IDENTITY beru to jako výzvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Rehak Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Posledně jsem tam na ně koukal... obdivuhodné je, že se v tý kleci neutloukli :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts