Zdeněk Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ahojík....Chtěl bych jen vědět jestli existuje modul nebo něco takového...Jednou jsem viděl u e-shopu, že si mohli děti napsat jako kdyby ježíškovi....Vybrali si produkt....Klikli na chci k ježíšku...Tam se objevil formulář, kde byl dopis k ježíškovi....Jejich jméno a e-mail maminky či tatínka....Dopis se pak odeslal jako vánoční přání dítěte jeho rodičům...Pokud to neexistuje...Jak moc složité by to bylo naprogramovat....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Zřejmě čteme úplně rozdílný fantazy knížky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Vtipný....Radši pověz je-li to reálné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Všechno je reálné, ale obávám se že ne for free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Myslím, že až tak složité by to nebylo... stačilo by vyjít z modulu Send to a Friend a pouze poupravit překlady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 No konečně nápad....Tak to mně nenapadlo...A tohle dokonce zvládnu i já sám....Díky moc...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts