lukash4 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Witajcie,Stało sie cos bardzo dziwnego, przy jakiejkowieliek próbie edycji powiadomień przez panel całkowicie rozsypują się style wszystkich wiadomości. Wcześniej edytowałem je bez żadnego problemuCzy moze mi ktoś pomóc bo już sam nie wiem co może być przyczyną.Załaczam sceena jak wyglądają wiadomość po jakiejkowiek edycji ...Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan_pl Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Witam, czy znalazłeś na to rozwiązanie? Będę wdzięczny za informację! Pozdrawiam Sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Edytuj pliki ręcznie zamiast w panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash4 Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Niestety nie znalazłem- edytowałem ponownie ręcznie pliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiszpan_pl Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Dla potomnych - po edycji treści maili korzystając z panelu na serwerze w moim temacie pojawił się katalog "mails" (czyli .../themes/mojszablon/mails). Po usunięciu tego szablonu sytuacja wróciła do normy i maile zaczęły wyglądać jak domyślne. No i wtedy tak jak już koledzy pisali pozostaje ręczna edycja plików. Pozdrawiam Sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts