petr kapsia Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Dobrý den, snažil jsem se toto téma řešit v diskuzi "Instalace, konfigurace & (aktualizace, upgrady)" bez úspěchu - snažím se zprovoznit platbu kartou pomocí PayPal účtu. PayPal platby mi fungují v pořádku ale nevím co mám udělat pro to, abych zprovoznil platbu kartou. Po dotazu na PayPal podporu jsem se dozvěděl, že si PayPal vybírá, komu platbu kartou dovolí. Má prosím někdo z Vás s platbou kartou přes PayPal zkušenosti? Jak mám zprovoznit platbu kartou? Předem děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Pro české prostředí je lepší používat PayU, modul pro ně existuje a když se vyřídí papíry a podepíšou smlouvy tak veškeré platby funguje v pořádku a bez problému, již jsem to několikrát řešil a s PayPal je v české republice celkem problém ohledně plateb kartou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr kapsia Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 OK, díky za informaci, zkusím tedy placený modul pro některou z platebních bran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts