yarinmaker Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Salutare Am pus parola la baza de date in cpanel , si acum nu imi mai da voie sa intru in tabloul de bord de la prestashop, si la site scrie urmatoarea eroare : Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'zapito_zapi'@'localhost' (using password: YES) www.zapito.ro Va rog cine poate sa ma ajute sa-mi spuna ce sa fac si cum, astept mesaje mai explicite pt incepatori PS. Mentionez ca stiu parola. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Salut, In folderul /config/ ai fisierul settings.inc.php .. ai trecut acolo noua parola ? Ps: era culmea sa nu stii parola tocmai schimbata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarinmaker Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 Salut, In folderul /config/ ai fisierul settings.inc.php .. ai trecut acolo noua parola ? Ps: era culmea sa nu stii parola tocmai schimbata. Salut, am descarcat fiierul si acolo apare alta parola nu cea noua, unde o introduc la: define('_DB_PASSWD_ ???? La COOKIE KEY nu modific nimic decat la cea de sus, acolo introduc parola si o salvez ? si asa merge? Multam, astept raspuns ca sa nu fac vreo gafa din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 da .. acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
yarinmaker Posted December 4, 2015 Author Share Posted December 4, 2015 da .. acolo Salutare, va multumesc frumos pentru ajutor am facut exact ce ati spus si s-a rezolvat. Toata stima. P.S. Pe cine am mai intrebat mi-a sugerat sa instalez prestashop-ul si sa o i-au de la capat. Putini vor sa ofere informatiile acestea. Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 4, 2015 Share Posted December 4, 2015 Raspunsurile vin si in functie de timpul disponibil al utilizatorilor acestui forum. Ma bucur ca am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts