cemil Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 merhabalar ben prestshop 1.2.5 türkçe sürümünü kullanıyorum bu sürüme uygun bir kaç tema buldum ama hepsi ingilizce bunları nasıl türkçe yapabilirim ayrıntılı şekilde yazarsanız sevinirim.2. bir sorunum daha var orjinal temada arama cubuğu favorilerime ekle butonuyla iç içe bunu nasıl düzelte bilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Merhabalar temalarda ingilizce türkçe şeklinde bir ayrım yok sadece görsel birimleri türkçeleştrirsiniz o kadar 2 problem : tema / global.css dosyasini açın header_link tagını arayın orda istediğiniz linke padding_left = x px;uygulayın tesekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemil Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 arama çubuğunun kurlar modulunu kaldırarak duzelttim şu an onda sorun yok.temalarıda admin panelinden tercüme sekmesinden türkçeleştirecem dimi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Temalarda dil ile ilgili birsey yok tum sitedeki dili dedigin yerden yazıyosun o kadar Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemil Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 saolun yavaş yavaş çevireyim artık Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 herhangi bir tane temanın lang klasörü içindeki tr.php dosyasını ilgili temanın içine at bitmiştir. bu kadar basit ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemil Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 ah ah senin için çok basit benim için çok zor web işine merak saralı taş çatlasa 10 gün oldu çoğu sorunları forumdaki konularla aştım şu an hosta 1.2.4 kuruyorum 1.2.5 in kargo sorunundan dolayı bakalım yeni yeni sorunlar çıkacakmı kesin çıkarda bu gidişle başınızıda çok ağırtıcam sizin Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrekarabulut Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Merhaba arkadaşlar, Elinde bir temanın türkçe dil dosyası olan var mı? Themeforest üzerinden bir tema aldım. Admin panel vs. Presta'nın kendi dil paketi ile Türkçe oldu. Ancak sitede bir çok alan ve alışveriş adımı İngilizce. Bu standart adımların çevirilmiş hali var mı ? Default bir TR dosyası. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Merhaba Temaların Tercümeleri standart değildir. Elinizdeki temanın kendi bölümlerini siz tekrar tercüme etmelisiniz. Standart bölümler zaten yüklediğiniz türkçe tr dosyasıyla tercüme olmuştur. Bildiğim kadarıyla özel temalar için standart tercüme dosyası bulamazsınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrekarabulut Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Teşekkürler. Kolları sıvayalım o zaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts