Jump to content

İngilizce temaları türkçe yapma yardımlarınızı bekliyorum.

cemil

Recommended Posts

merhabalar ben prestshop 1.2.5 türkçe sürümünü kullanıyorum bu sürüme uygun bir kaç tema buldum ama hepsi ingilizce bunları nasıl türkçe yapabilirim ayrıntılı şekilde yazarsanız sevinirim.

2. bir sorunum daha var orjinal temada arama cubuğu favorilerime ekle butonuyla iç içe bunu nasıl düzelte bilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar temalarda ingilizce türkçe şeklinde bir ayrım yok sadece görsel birimleri türkçeleştrirsiniz o kadar 2 problem : tema / global.css dosyasini açın header_link tagını arayın orda istediğiniz linke padding_left = x px;
uygulayın tesekkurler

ah ah senin için çok basit benim için çok zor web işine merak saralı taş çatlasa 10 gün oldu çoğu sorunları forumdaki konularla aştım şu an hosta 1.2.4 kuruyorum 1.2.5 in kargo sorunundan dolayı bakalım yeni yeni sorunlar çıkacakmı kesin çıkarda bu gidişle başınızıda çok ağırtıcam sizin :D

• 6 years later...

Merhaba arkadaşlar,

Elinde bir temanın türkçe dil dosyası olan var mı? Themeforest üzerinden bir tema aldım. Admin panel vs. Presta'nın kendi dil paketi ile Türkçe oldu. Ancak sitede bir çok alan ve alışveriş adımı İngilizce. Bu standart adımların çevirilmiş hali var mı ? Default bir TR dosyası.

Merhaba Temaların Tercümeleri standart değildir. Elinizdeki temanın kendi bölümlerini siz tekrar tercüme etmelisiniz. Standart bölümler zaten yüklediğiniz türkçe tr dosyasıyla tercüme olmuştur. Bildiğim kadarıyla özel temalar için standart tercüme dosyası bulamazsınız.