galeriakami Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 (edited) jak moge dodac nowego przewoxnika do wszystkich produktów na raz ps. mam prestashop cloud Edited December 6, 2015 by galeriakami (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Jeżeli nie jest wybrany przewoźnik, wtedy wszyscy będą dostępni do wyboru w zamówieniu klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeriakami Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 A co jeżeli już we wszystkich produktach wybrałem przewoźnika, muszę teraz we wszystkich 500 to zminiać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Usuniecie starego przewoźnika usuwa go jednocześnie z wszystkich produktów. (Nie jestem pewien ale chyba nie powinno to zakłócić działania prestashop? Jeśli jest inaczej to proszę o korekte.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeriakami Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 rozwalilo caly sklep nie da sie zlozyc zamowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeriakami Posted November 29, 2015 Author Share Posted November 29, 2015 Usuniecie starego przewoźnika usuwa go jednocześnie z wszystkich produktów. (Nie jestem pewien ale chyba nie powinno to zakłócić działania prestashop? Jeśli jest inaczej to proszę o korekte.) Korekta, przewożnika da się usunąć ale później nie da sie wybrac zadnego do wysylki bo wywala bląd Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Usuwałem przewoźnika na sklepie testowym i zamówienia wchodzą bez problemów. Sprawdź ustawienia przewoźnika wysyłka > przewoźnicy. Jeżeli korzystasz z modułu shiptopoy (ship2pay) sprawdź tam również ustawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeriakami Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Ciąg dalszy tu https://www.prestashop.com/forums/topic/486999-zamkni%C4%99ty-pomocy-jestem-w-stanie-zap%C5%82aci%C4%87-prosze-szybko/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts